ALARME
Sistemele antiefractie, cunoscute frecvent sub denumirea de “Sisteme de alarma”, sunt concepute pentru a proteja caile prin care un infractor poate patrunde într-o cladire si sustrage obiecte de valoare.
Cei mai multi proprietari de locuinte se gindesc sa-si achzioneze un sistem de alarma doar dupa ce ei insisi sau vecinii lor au fost victimele unei spargeri sau tentative de efractie.
Un sistem de alarma adauga un plus semnificativ de liniste familiei si are un puternic efect de descurajare asupra infractorilor
Evident ca pentru o societate comerciala sau institutie, dotarea cu acest fel de sisteme este nu numai imperativa dar si obligatorie prin lege.
Sistemele de alarma antiefractie reprezinta cele mai bune solutii pentru protectia Dumneavoastra si a bunurilor Dumneavoastra, fiind proiectate pentru a proteja toate punctele de acces in aria supravegheata in concordanta cu nivelul riscului la care sunt expuse acestea.
Sistemele de alarma antiincendiu constituie un mijloc sigur de aparare impotriva pericolului devastator reprezentat de izbucnirea unui incendiu intr-o incinta.
Riscul de aparitie a unui incendiu este relativ mic, insa consecintele acestuia pot fi dezastruoase si de aceea investitia intr-un astfel de sistem este vitala, nu numai pentru o afacere, dar si pentru locuinta.
Pentru locuinte sau firme mai mici exista solutii hibrid ce au ca baza o centrala de alarma antiefractie la care sunt conectate 1 sau 2 senzori de fum, gaz, temperature.
Componenta unui sistem de alarma:
- centrala de alarma
- tastaturi
- telecomenzi
- contacte magnetice
- detectori de miscare
- bariere in infrarosu
- detectori de vibratii
- detectori de geam spart
- detectori de fum, de gaz, de CO, de inundatie
- echipamente radio
- expandoare si echipamente suplimentare
- sirene
- acumulatori
SUPRAVEGHERE VIDEO
Situatiile in care se preteaza sunt diverse. Sunt solutii tehnice de supraveghere video destinate spatiilor comerciale mari, depozitelor, halelor de productie, institutiilor financiar - bancare, spatiilor de birouri, hotelurilor, institutiilor de interes public, cat si a spatiilor rezidentiale (apartamente, vile, cabane, case de vacanta, etc) Un sistem de supraveghere video in conjunctie cu un sistem de detectie si semnalizare efractie ofera un grad ridicat de securitate.
Utilizari pentru sistemele de supraveghere video:
- sisteme de supraveghere pentru magazin
- sisteme de supraveghere pentru restaurant
- sisteme de supraveghere pentru copii
- sisteme de supraveghere pentru parcari auto
- sisteme de supraveghere pentru trafic
- sisteme de supraveghere acces in zonele restrictionate
- sisteme de supraveghere pentru batrani
- sisteme de supraveghere pentru angajati
- sisteme de supraveghere pentru locuinta
- sisteme de supraveghere pentru depozit
- sisteme de supraveghere pentru zone turistice
- sisteme de supraveghere pentru birou
- sisteme de supraveghere pentru hotel
- sisteme de supraveghere pentru casier/casierie/casa de bani
Sistemele de supraveghere video aduc avantaje certe dupa implementare, cum ar fi: reducerea costurilor ce tin de securitate, un control mai bun al angajatilor, un sentiment de siguranta sporit, micsorarea timpului de raspuns in situatii de criza, identificarea mai usoara a suspectilor.
Componenta unui sistem de supraveghere video:
- dispozitiv de inregistrare video (4; 8; 12; 16 intrari video)
- placa de achizitie video + computer sau DVR(Inregistrator Video Digital)
- Camera Video: - de interior;
- de exterior
- cu vedere IR (InfraRosu)
- Speed Dome (rotative)
- cu IP (Internet Protocol)http://interfoane.bravehost.com/videoalarm.html
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu